Cennik montażu napędu | Automatyka do bram
Usługi

Cennik montażu napędu

Montaż napędu do bramy oraz cena uzależniona jest od warunków montażu.
Poza promocją w domach jednorodzinnych cena montażu napędu wynosi:

RODZAJ BRAMY
MONTAŻ PROSTY [ZŁ NETTO]
MONTAŻ ROZSZERZONY [ZŁ NETTO]
SKRZYDŁOWA 350,00
400,00
PRZESUWNA 300,00
350,00
GARAŻOWA 100,00
200,00

Montaż prosty: montaż ograniczający się tylko do zamocowania napędu używając standardowych uchwytów, programowanie napędu, przewody już ułożone dokładnie w miejscu instalacji akcesoriów.
Montaż rozszerzony: montaż wymagający wykonania dodatkowych prac w stosunku do montażu prostego.

W/w tabela zawiera ceny orientacyjne. Każda usługa wyceniana jest indywidualnie, dlatego zachęcamy do skorzystania z formularza doboru napędu bramy skrzydłowej, przesuwnej lub garażowej.

Do inwestora należy doprowadzenie przewodu zasilającego 230V do miejsca instalacji napędu. Położenie pozostałych przewodów do napędów, fotokomórek i akcesoriów ATE może wykonać w ramach instalacji napędu po uprzednim uzgodnieniu z inwestorem. Niemniej jednak ułożenie przewodów we własnym zakresie już na etapie instalacji bramy daje lepsze efekty ze względu na większe możliwości ukrycia przewodów.

Łatwiejszy i typowy montaż jest zawsze tańszy od niestandardowych rozwiązań, dlatego warto zapoznać się z artykułem "Jak przygotować bramę pod montaż napędu".

Podczas instalacji napędów staramy się, aby każdy montaż był wykonany na jak najwyższym poziomie. Nie jest możliwe wykonanie dobrego montażu bez dbania o szczegóły. Szczegóły, których niestety inwestor nie ma często możliwości sam ocenić w czasie wyboru instalatora. A właśnie dbałość o szczegóły jest dla nas najważniejsza. Solidny montaż ma bezpośredni wpływ na zminimalizowanie występowania awarii w późniejszym czasie użytkowania napędu.

Dysponujemy profesjonalnym sprzętem do zautomatyzowania każdej bramy.

Zapłać wygodnie on-line

©2005-2014 ate.com.pl | Bramy - automatyka do bram. Napędy, siłowniki, szlabany. Opole, Częstochowa, Wrocław.
REGULAMIN